Zelf een babysite maken | Inloggen

Dagboek


Lopen
09 juni 2012


Gisteren hadden papa en mama een bruiloft en oma scholten ging op jullie passen. s'avonds toen papa en mama even thuis kwamen om jou op bed teleggen en kwam ome bert-henk oppassen. Want opa en oma scholten moesten ook naar de bruiloft toe kwam je mooi naar papa en mama toestappen. Zo leuk om te zien. En trots dat je was!!!


Eerste stapjes los
02 mei 2012


Je bent nu 13 maandjes en je hebt je eerste stapjes los gezet. Je staat al wel los maar nu heb je je eerste stapjes gezet zonder om tevallen Toppertje!! Zal vast niet zolang meer duren voor dat je helemaal los loopt.

 

Je bent een heerlijk vrolijk meisje je tandjes komen door weet goed wat je wil. Als je genoeg hebt van het eten zeg je klaar en hoef je ook echt niet meer. Mama en p...


Koninginnedag 2012
30 april 2012


Vandaag was het koninginnendag. Vanochtend zijn we eerst naar nijverdal geweest naar de rommelmarkt van advendo en daarna door naar de aubade waar jullie een ballon kregen en daar moesten we een kaartje aan doen en daarna mochten je de ballon loslaten maar dat had je geen zin in je vond de ballon veel te leuk. Je bent gek op ballonnen en roep heel hard balla balla als je een ballon ziet.


...